Lille Rut overlevede i tre uger uden mad

Hunden klarede sig ved at slikke dråber fra vandhanen og spise af mælkekartoner.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

En fire-årig foxterrier fra Korsør overlevede i tre uger, selv om ejeren var død.

Hunden klarede sig tilsyneladende ved at slikke dråber fra vandhanen og spise af mælkekartoner. 

Manden blev fundet tre uger efter sin død, da naboer undrede sig over at de ikke havde set beboeren i lang tid.  Det var en falckredder, der fandt hunden i lejlighedens køkken.

- Den lignede en hungersnød. Den var meget tynd og havde helt udstående øjne. Maven gik helt op til rygsøjlen på den, fortæller falckredder Erik Fredensborg.

Det var Ruts held, at den blev fundet af en falckredder som Erik Fredensborg. Normalt bliver fundne hunde aflivet. Men som kredsformand i Dyrenes Beskyttelse i Slagelse kørte han straks hunden til det nærmeste dyrehospital, for at finde ud af om den havde en chance for at overleve. Det havde den. Efter et par dage her, blev den bragt videre til et dyreinternat i Roskilde.

Internatlederen har aldrig set en lignende fightervilje.

- Da hun kom ind, var vi meget i tvivl om, om hun kunne blive til hund igen. Men det er gået forrygende. Ikke alle hunde kan overleve det her, fortæller internatleder Hanne Hermann fra Dyrenes Beskyttelse i Roskilde.

Efter den store bevågenhed fra pressen har internatet fået mange henvendelser. Rut har nu fået en ny familie i Nordsjælland og flytter så snart den er kommet helt til hægterne.