Ligsyn afslørede ikke årsag til dødsfald

Det er stadig uopklaret, hvad der kostede en 87-årig kvinde livet i Vordingborg mandag.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Der er nu foretaget et ligsyn, men alligevel hersker der stadigvæk usikkerhed omkring årsagen til, at den 87-årige Ellen Birtha Lillie Larsen omkom efter at have forladt plejecenter Solvang ved Vordingborg mandag omkring middag, skriver Sjællandske.

Tidligere har der i medierne stået, at en hundepatrulje tirsdag aften fandt den 87-årige demente kvinde viklet ind i et elhegn. Dette er, ifølge vicepolitikommissær ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, Thomas Resøe, dog forkert.

- Hun er gået i terrænet for enden af Trellemarksvej og er så faldet ned ad en bakke med en højde på tre meter og har slået baghovedet mod en sten.

- Så hun har ligget bevidstløs med det ene ben mod det strømførende hegn, men hun har ikke forsøgt at forcere det. Hun har ikke været viklet ind i det, som der har stået i medierne, siger han til Sjællandske.

Den endelige dødsårsag kender man som sagt endnu ikke til, men Sikkerhedsstyrelsen har været med ude på det sted, hvor den 87-årige kvinde døde, for at se på elhegnet. De mener ikke, at der har været noget galt med selve hegnet.

- Strømspændingen er, som den skal være. Det har ikke i sig selv være dødeligt, siger Thomas Resøe til avisen.Da der endnu hersker usikkerhed omkring dødsårsagen, skal den 87-årige kvinde nu obduceres. Først en af de kommende dage kender man til de nærmere omstændigheder omkring hendes død.