LFA skriver med landsholdsspiller

Lolland Falster Alliancen har i længere tid haft et godt øje til den malawiske landsholdsspiller Clement Kafwafwa og har nu fået papir på ham.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

 

Clement Kafwafwa har i længere tid været i søgelyset hos Lolland Falster Alliancen, og nu er skiftet en realitet. Den malawiske landsholdsspiller har tidligere repræsenteret Holbæk i 2. division, som han tidligere på sommeren forlod for at lede efter en anden dansk klub. Det skriver fodbold-sitet bold.dk.

- Onsdag underskrev Clement en kontrakt gældende til 30. juni 2009, og det er vi i LFA meget begejstrede for. Han er tiltænkt en plads i midterforsvaret, idet han er meget dominerende i hovedspillet, hurtig på fødderne og meget stærk i en-mod-en situationer, oplyser LFA på deres hjemmeside.

Kafwafwa har i juli måned været til landsholdssamling, og skiftet har derfor taget lidt tid. Til gengæld får Alliancen en formstærk spiller hjem, som forventes at gå hurtigt ind på holdet. Der går dog som minimum en til to uger, da han ikke er spilleberettiget, før hans sag er blevet godkendt af udlændingestyrelsen.