LFA henter tre til defensiven

Oprykkerne fra LFA forstærker med to spillere fra AB og en enkelt fra Silkeborg.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Der har været fuld knald på også i den sportslige sektor siden oprykningen søndag den 3. juni efter sidste dommerfløjt mod KB (5-0). Der er indgået aftaler med offensive kræfter som Mikkel Jensen, Brøndby, og Nicklas Paulsen, Slagelse, medens defensiven fik et godt ”skud” i kraft af garderhøje Rubinco Luzanovski, Fremad Amager. Forretningsfører Morten Jensen og sportschef John Hansen har dog ikke trukket telefonstikket ud efter disse forstærkninger, og nu er der tre yderligere i stalden, når træner Tom Nielsen fløjter op til første træningspas mandag den 9. juli i B. 1921.

Viasat Sport Divisions-kollegerne fra AB leverer to spillere til LFA. Den meget stærke defensiv-ghaneser Kadir Mumuni, der er lejet for et halvt år. Og Brian ”Trix” Nielsen, er hentet til LFA på en et-årig kontrakt.

 

Den tredje forstærkning bliver den 22-årige Mads Ibenfeldt, der kommer fra en fuldtidskontrakt i Silkeborg IF, hvor han spillede sammen med tidligere LFA-ere Simon Nagel, Anton Smedegaard og Thomas Raun, og mange lokale vil sikkert nikke genkendende til efternavnet. Mads er søn af den tidligere B. 1901-er Henrik Ibenfeldt, der nu er advokat i Birkerød, og Mads har i nogle år gennemgået den populære ”college-model” i SIF, hvor mange gode spillere har fået en grunduddannelse og senere en fuldtidskontrakt.

 

LFA’s lejemål med Køge Boldklub omkring nigerianske Kelvin Igwe udløb pr.1. juli 2007, men forretningsfører Morten Jensen har netop fået en aftale i stand, således at den tidligere superligaspiller i Polen er klar for LFA i juli måned og er med fra start den 9. juli 2007, hvorefter der tages endelig stilling til fodboldfremtiden, hvor LFA har en forhåndsaftale med Køge Boldklub omkring det videre forløb med Kelvin.

 

- Kelvin er p.t. på ferie i Nigeria, men han træner et par gange om dagen som i Danmark, og hans utroligt suveræne indstilling til fodbolden gør, at jeg tror, han vil slå igennem på banen i LFA som i Polen, siger forretningsfører Morten Jensen.

 

- Ganske vist har vi måttet sige farvel til fire gode spillere som Michael Stryger, Jesper Munsberg, Jon Santos Nielsen og Christian Solberg men med seks - måske syv - nye spillere indlemmet i truppen synes jeg, at der er grund til at se fortrøstningsfuldt på den nye sæson, for udover disse spillere, der alle kan betegnes som absolutte forstærkninger, har vi jo i forvejen to klassespillere, som forventes klar til træningsstarten, nemlig eks-liga-spilleren fra Horsens, Lasse Holmgaard og vor egen Kenneth Jørgensen, så der bliver virkelig hård kamp om pladserne på det nye 1.divisionshold. Det er den benhårde konkurrence, vi måske manglede sidst vi var i 1.division, siger Alliancens formand Poul-Henrik Pedersen.