Lennard B. Nielsen - en antologi

Det er en markant politiker der i dag er blevet ekskluderet fra sin partigruppe i Regionsrådet. Her har vi samlet en oversigt over hans optrædener på TV2 ØST de seneste år.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

En hurtig søgning i TV2 ØSTs arkiv viser, at det er en medievant herre, der i dag trækker overskrifter. Herunder er et udpluk af nogle af de artikler, som Lennard B. Nielsen har medvirket i gennem de sidste tre år. 

Behandlingsgaranti er et flop
- Jeg synes det er et politisk flop, at der skal være 30 dages behandlingsgaranti. Jeg tror, at virkeligheden vil vise, at vi ikke er i stand til at ændre ret meget i forhold til i dag, siger formanden for Garantiudvalget, Lennard B. Nielsen.

S: Nej til lægehelikopter
Socialdemokraten Lennard B. Nielsen fra Region Sjælland mener, at en lægehelikopter er spild af penge.

Embedsmænd under lup
Regionspolitikeren Lennard B. Nielsen har sat embedsmændene i region sjælland under lup. Han mistænker embedsværket for bevidst at sortere i, hvilke henvendelser fra borgerne, der sendes videre til politikerne.

Køkkenpersonale får opbakning
Køkkenpersonalet på Næstved sygehus får nu en hjælpende hånd fra en politikker i Storstrøms Amt. Han vil flytte sygehusets madproduktionen til Næstved Kaserne, så køkkenpersonalet kan bevare deres job.

Tandlægevagt lukker
- Folk i den sydlige del af amtet skal naturligvis fortsat have et sted, hvor de kan henvende sig med akutte tandproblemer, siger Lennard B. Nielsen

Socialdemokratisk modstand mod kulturcenter på Lolland
- Jeg går under ingen omstændigheder med til, at vi skal involvere os i et kunstmuseum, der ikke er attraktivt tilgængeligt dér, hvor det ligger, siger det socialdemokratiske amtsrådsmedlem Lennard B. Nielsen, Næstved

Amtsrådspolitiker afhørt af politiet
Lennard B. Nielsen sigtet for ulovlig indtrængen på Gavnø

Vrede over Lennard B. Nielsen
Næstveds taxi-chauffører udtrykker mistillid til SiDs faglige sekretær

Vil have omstridt leder fyret
Lennard B. Nielsen vil have Storstrøms Amt til at opsige samarbejdet med lederen af opholdsstedet Atlantis.

Lennard B. Nielsen smidt ud
Regionsmedlem Lennard B. Nielsen er ekskluderet fra Socialdemokraternes gruppe i Region Sjælland.