Lav din egen avisannonce til valget

Imens partierne kæmper på livet løs om stemmerne, findes der også danskere som egentlig bare er utilfredse med de løfter som regeringen har givet. De har nu fået deres eget talerør takket være en initiativtager fra regionen

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Matilde Nordseth troede at hun skulle have længere tid sammen med sin nyfødte efter at regeringen kom til magten.

- Vi har reelt fået mindre tid sammen med børnene. Regeringen lovede jo i starten, at vi ville få mere barsel. Og det gav de sådan set også, men så tog de så endnu mere af vores forældreorlov. Så reelt har jeg fået mindre tid sammen med mine børn, siger Matilde Nordseth fra Bjæverskov.

Men Matilde Nordseth ville ikke beklage sig igennem en lokal folketingskandidat.

- Jeg ønskede ikke at støtte en bestemt politiker. Jeg ville bare fortælle noget fra min hverdag og hvordan regeringens politik har påvirket den, siger Matilde Nordseth.

I stedet sendte hun sit problem til www.deterikkegodtnok.dk, som drives af to ildsjæle. Princippet er at man kan få lavet en avisannonce om sin utilfredshed og det er så op til bidragsydere, hvorvidt den skal trykkes i avisen. På hjemmesiden har man mulighed for at donere fra 50 kroner og opefter.

- Vi synes der i alt for lang tid har været folk, som har gået på barrikaderne og ytret deres utilfredshed. Vi ser børneforældre, vi ser offentligt ansatte, som simpelthen ikke kan være med mere. Forholdene er simpelthen blevet for ringe. Derfor synes vi, at de skulle have et forum, de skulle have mulighed for at komme ud med deres budskab, siger Britt Hye-Knudsen, som er en af initiativtagerne til hjemmesiden.

Sitet støtter ikke noget bestemt parti, men fordi donationerne er anonyme, kan de ikke vide om det bliver brugt politisk.

- Jamen det kan jeg ikke sikre. Og jeg er jo også fuldstændig ligeglad med det, fordi vi skal bare have de annoncer ud, siger Britt Hye-Knudsen

Der skal indsamles knap 40.000 kroner for at få trykt annoncerne.