Lastbil kørte fra trafikulykke

En 45-årig mand, der deltog i et cykelløb for motionister, blev i går kort før klokken 12 ramt af en rød lastbil i krydset Skeevej/Svalmstrupvej ved Valsølille.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Føreren af lastbilen, der kom ad Skeevej mod øst, overså tilsyneladende et stoptegn fra en hjemmeværnsmand, der dirigerede trafikken.

Lastbilen ramte derefter den ene af to cyklister, der var på vej ud i krydset fra Svalmstrupvej. Bagefter kørte chaufføren uanfægtet videre, skriver DAGBLADET Ringsted.

Den 45-årige, der er fra Taastrup, væltede under påkørslen og pådrog sig et åbent brud på højre kraveben. Han blev kørt til behandling på Roskilde Sygehus.

Det lykkedes ikke at notere lastbilens nummerplader. Efterfølgende blev signalementet af lastbilen rundsendt, og politiet foretog en eftersøgning i lokalområdet for at finde bilen.

Vidner skal ifølge Syd- og Vestsjællands Politi have genkendt bilen, men det er uklart, om det endnu er lykkedes at identificere manden. Det er også usikkert, om føreren af lastbilen overhovedet opdagede, at han havde ramt cyklisten.

Politiet i Ringsted vil gerne have henvendelser fra vidner, der kan bidrage til oplysninger om ulykken. Man kan ringe til politiet på 114 eller 46 35 14 48.