Lars Jørgensen vil hjem til Danmark

Den danske landsholdsspiller i håndbold Lars Jørgensen, som er opvokset i Lov ved Næstved, kan måske allerede i næste sæson være at finde i en klub i den danske CBB Mobil Liga.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Tidligere har store navne som Joachim Boldsen, Lars Krogh Jeppesen og Kasper Nielsen taget turen tilbage til dansk klubhåndbold efter en stor tid i udlandet. Og en af dansk håndbolds mest fremtrædende spillere, Lars Jørgensen, er nu på vej til at gøre det samme.

- Måske allerede til sommer, men senest i sommeren 2010, hvor min kontrakt med Portland San Antonio udløber, siger Lars Jørgensen til BT.

Landsholdets forsvarskrumtap har tidligere givet udtryk for, at han gerne ville hjem på et tidspunkt, og hans krop begynder at fortælle ham, at det bør være snart. På grund af OL har han ikke holdt sommerferie, og det tærer på kræfterne.

- I øjeblikket er vi på grund af Champions League inde i en hård periode med lange rejser og tre kampe om ugen. Jeg føler mig lidt slidt og har haft problemer med hold i ryggen. Men jeg ved også godt, at jeg er mere attraktiv som landsholdsspiller, hvis jeg skal hjem, siger 30-årige Jørgensen og lufter muligheden for at blive på landsholdet frem til og med VM i Sverige i 2011.

/ritzau/