Lars Jørgensen er håndbold-træt

Skader og mange kampe blandt andet ved OL præger den stærke håndboldspiller Lars Jørgensen fra Lov ved Næstved.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Den seneste tids småskader begynder at påvirke håndboldlysten hos den rutinerede landsholdsspiller Lars Jørgensen. En skade i lysken er seneste nyt for den danske forsvarsgeneral, der føler sig slidt efter OL.

- Jeg er ikke specielt håndbold-glad lige nu. Jeg synes, vi har været i gang i lang tid. Men at jeg lige nu synes, det er skidt og træls at spille bold er forhåbentligt kun en periode. Det er meget normalt, at man er en smule træt af det, når man har været igang så lang tid, siger Lars Jørgensen til TV 2 Sporten.

Lørdag måtte veteranen imidlertid sidde på bænken i Portland San Antonios ligakamp mod BM Alcobendas, fordi Lars Jørgensen har fået en afrivning i vedhæftningen ved den højre lyske.

- Jeg er kommet træt hjem efter OL, og så har jeg måske også spillet mere, end jeg burde have gjort i træningskampene, fordi de andre har været skadede, forklarer danskeren, der dog ikke kan forvente at få en længere restitutionspause.

- Dybest set burde jeg måske bare holde pause, men det tillader situationen ikke, pointerer han og henviser til, at flere holdkammerater stadig sidde ud med alvorlige skader.