Kvinde kæmper for livet

Norsk kvinde, der blev kørt ned uden for Bilka for over fire måneder siden, er kommet til bevidsthed og gået igang med genoptræning.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Den norske kvinde, der den 4. august blev kørt ned af en biltyv på Bilkas parkeringsplads i Næstved, er mirakuløst ved at komme sig.

Den 38-årige Nina Ledang blev kørt ned og slæbt 10 meter hen over asfalten, da hun forsøgte at stoppe tyven, som var ved at stjæle familiens autocamper. Hun fik knust hovedet og lå i koma længe efter ulykken.

Men nu har kvinden kæmpet sig tilbage til livet og er gået igang med en meget lang genoptræning, skriver Ekstrabladet. Den norske kvinde opfatter hvad der sker omkring hende, men er lam i den ene side og kan kun sige enkelte ord. Der vil gå mindst et halvt år, før man kan sige om hun kommer til at kunne klare sig selv.

Nina Ledangs mand har endnu ikke genoptaget sit job som bager. Han har travlt med de daglige besøg på hospitalet og med at tage sig af familiens døtre på 14 og 16 år, der begge overværede tragedien i sommer.

Den 28-årige mand, der er sigtet for drabsforsøget, sidder fortsat varetægtsfængslet. Politiet er for længst færdige med at efterforske sagen, men statsadvokaten har endnu ikke rejst tiltale.