¨

Kvinde havnede i grøft under biljagt

Foto: TV ØST

En kvinde stak mandag af fra både uheld og politi. Efter en biljagt standsede flugten dog, og der er flere forhold, som politiet nu skal undersøge nærmere.

En 39-årig kvinde har angiveligt en del på samvittigheden. I hvert fald nok til at hun mandag stak af fra både et uheld og politiet.

Klokken 14.23 anmeldte en 50-årig mand fra Holbæk, at han ved 14-tiden havde været impliceret i et færdselsuheld i lyskrydset Valdemar Sejrsvej/Omfartsvejen/Ringstedvej. Han var standset for rødt lys, da han bagfra blev påkørt med lav hastighed af en grå personbil ført af en kvinde.

Efter uheldet talte parterne sammen, men kvinden kunne ikke dokumentere dels sin identitet, dels forsikringsforholdene på bilen. Den 50-årige ringede derfor til politiet, mens imens forlod kvinden hurtigt uheldsstedet i den grå personbil.

Politiet ledte efter bilen og kvinden, men fandt ingen af delene.

Havnede i grøft

Senere på dagen - omkring klokken 20 anmeldte en 19-årig mand fra Holbæk, at et par var i gang med at stjæle nummerplader fra to biler på Bysøstræde i Holbæk. Parret var kørende i en grå personbil, som anmelderen kørte efter, indtil politiet på Sasserupvej fik kontakt med den.

Føreren ville trods signaler fra politiet ikke standse og fortsatte kørslen med højere hastighed end tilladt ad Ringstedvej mod nord – Holbækmotorvejen mod øst og så Elverdamsvej mod syd til krydset ved Roskildevej. Her ville føreren svinge til højre, men fortsatte ligeud på grund af for høj hastighed og kørte i grøften.

Undervejs ad Elverdamsvej blev der smidt to nummerplader ud af flugtbilen. De stammede fra en bil parkeret på Bysøstræde. Politiet anholdt en 39-årig kvinde uden fast bopæl som fører og en 38-årig mand fra Vanløse som passager. Det viste sig, at bilen var meldt stjålet midt i september 2014 i Esbjerg.

Sigtes for adskillige forhold

Kvinden virkede påvirket af narkotika, så hun fik udtaget en blodprøve. Hun svarede i øvrigt også til beskrivelsen af føreren af den grå bil, som var impliceret i et færdselsuheld i Harmskrydset i Holbæk.

Både hun og den 38-årige passager har overnattet i politiets varetægt, og kvinden vil blive sigtet for kørsel i den stjålne bil, flugt fra færdselsuheldet tidligere på dagen, tyveri af nummerplader i Bysøstræde samt muligt også sager omkring butiks-/benzintyverier, hvor den grå personbil er involveret.

Den 38-årige vil blive sigtet for uberettiget kørsel i den stjålne bil. Efter afhøringerne forventer politiet at løslade begge anholdte, som dog senere vil blive indkaldt til et retsmøde, når sagerne mod dem skal afgøres.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App