¨

Kvinde dræbt af sin egen bil

Foto: TV ØST

En kvinde omkom mandag eftermiddag på Skovledsvej ved Langebæk nær Vordingborg. Hun blev fundet livløs efter at være kørt over af sin egen bil.

Politiet er endnu ikke 100 procent sikker på hændelsesforløbet, der førte til kvindens død, men man formoder, at hun fik et slagtilfælde.

De mener, at hun har sat sig ind bag rattet på sin bil og startet den ved plejehjemmet på Skovledsvej. Hun har fået det skidt, hvorefter hun har forsøgt at komme ud af bilen igen. Det skriver Sjællandske.

Kvinden er formentligt faldet ud, og landede tilsyneladende under bilen, som var i tomgang. Bilen begyndte at rulle, mens hun ligger under den og stoppede først, da den ramte en anden bil, som fik nogle få skrammer.

Kvinden, der var 64 år og fra Stensved, blev forsøgt genoplivet, både af personer på stedet og efterfølgende af Vordingborg Brandvæsen, som kort efter ulykken ankom til stedet.

Genoplivningsforsøget var dog forgæves, og kvinden blev konstateret død. 

Vagtchef hos Sydsjællands og Lolland Falster Politi, Søren Østervig, forklarer til Sjællandske, at de kører sagen som et normalt færdselsuheld, men hælder mest til, at det er sygdom, der forårsagede ulykken.

    

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App