Kvinde bortført i kassevogn og voldtaget

Tre mænd lokkede 22-årig kvinde hen til deres kassevogn. Hun troede, at de var kørt forkert, men de havde i virkeligheden planer om at voldtage kvinden.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

En 22-årig kvinde nåede aldrig hjem fra Vordingborg Festuge, da hun blev bortført af tre mænd i en kassevogn. 

Kvinden ventede natten til fredag på nogle veninder på banegårdspladsen i Vordingborg, mens en hvid Toyota rullede op på siden af hende.
 

Mændene i bilen sagde på gebrokkent engelsk, at de ikke kunne finde vej, og da kvinden gik over til bilen for at hjælpe, smed en af mændene hende ind i bilen, oplyser politiet i Vordingborg.
 

Efter kort tids kørsel stoppede bilen, og den 22-årige blev på skift voldtaget af mændene. Herefter satte mændene hende af på hjørnet af Kuskevej og Næstvedvej i byen.
 

Kvinden har givet politiet en udførlig karakteristik af de tre gerningsmænd.

Den person, som først rettede henvendelse til hende, er 20-25 år. Mørk i huden, mulig mulat, 185-190 centimeter, spinkel til tynd. Mørkt, skulderlangt hår. Iført sort joggingtøj med hvide striber på arme og ben.
 

Den anden mand er ligeledes 20-25 år, 180-185 centimeter. Mørk i huden. Fremstod som veltrænet med store muskler. Langt, sort pandehår, kortklippet i nakken med "slikhår". Iført hvid stramtsiddende T-shirt med korte ærmer. Skoene var sorte og af mærket Nike.
 

Sidste gerningsmand er 20-28 år, mørk i huden, tæt kortklippet, mørkt hår. Normal bygning og iført sorte Nike sko.
 

Politiet i Vordingborg efterlyser vidner, der har opholdt sig omkring taxi holdepladsen ved Vordingborg station i tiden omkring kl. 02.00 - 03.00.
 

/ritzau/