Kvæstet mand reddet af sin ven

Kvæstet bilist fundet efter 10 timer af sin ven. Politiet kunne ikke finde manden da en TDC sporing af mandens mobiltelefon var unøjagtig.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Tommy Nikolajsen fandt sin ven efter et trafikuheld i går morges . Da havde vennen ligget kvæstet i 10 timer.

- Jeg troede, da jeg gik hen mod bilen, at han var død fordi han var så kold og våd og blå i hovedet. Så det var noget af en lettelse da han begyndte at bevæge sig, siger Tommy Nikolajsen.

Manden var kommet kørende ad Skovhusevej mod Stensved og havde tilsyneladende mistet herredømmet over sin bil hvorefter den fortsatte over en mark og røg ned i en nedlagt grusgrav.

Da manden var kørt galt lykkedes det ham at ringe til sin kæreste, hun alarmerede politiet der fik mandens mobiltelefon sporet via en sendemast fra TDC. Politiet kunne ikke finde den kvæstede mand og indstillede eftersøgningen ved 4 tiden om natten.

Derefter kørte Tommy Nikolajsen ud og ledte efter sin kvæstede ven og fandt ham.

- Jeg så ligesom ud af øjenkrogen at der stod en bil herinde, og så måtte jeg bakke tilbage og se det var det, siger Tommy Nikolajsen. 

Det viste sig at TDCs pejling fra sendemasten var upræcis og politiet kunne derfor ikke finde den kvæstede mand. Vagthavende ved Politiet i Næstved oplyser at der nu skal laves en redegørelse før man kan udtale sig nærmere om sagen.

Tommy Nikolajsen undrer sig over at at sin ven skulle ligge kvæstet i 10 timer før han belv fundet

- Jeg fatter ikke at man ikke har sat mere ind. Jeg var bange for at han skulle ligge herude så længe, siger Tommy Nikolajsen.