Kørte knallertkører ned i vrede

Politiet mener, at der var tale om en forsætlig påkørsel, da en bilist ramte en knallertkører i Fårevejle. Bilisten stak af fra stedet, og politiet efterlyser vidner.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Sent i går eftermiddags stak en bilist af fra et færdselsuheld på Adelers Allé i Fårevejle uden at give sig til kende, oplyser politiet.

En 48-årig mand fra Fårevejle kørte på sin knallert ad cykelstien mellem Fårevejle Kirkeby og Stationsbyen. På cykelstien holdt en ældre blå VW Golf, hvilket den 48-årige knallertkører påtalte overfor føreren af bilen.

Kort efter holdt den 48-årige tilbage ved en rundkørsel, hvor han så, at Golfen var fulgt efter ham og var standset op i nærheden. Fra Golfen kom føreren hen i retning mod den 48-årige med et jernrør eller et koben i hånden, hvorfor den 48-årige skyndte sig at køre væk fra stedet.

Golfen fortsatte efter den 48-årige og påkørte ham på Adelers Allé ud for Adelers Kro, hvorved den 48-årige knallertkører væltede.

Kofangeren faldt af Golfen ved påkørslen, og føreren standsede op og lagde den ind i bilen, hvorefter han kørte fra stedet i retning mod Gislinge uden at give sig til kende.

Den 48-årige knallertkører pådrog sig udelukkende lettere personskade og blev ikke skadestuebehandlet. Han kendte ikke føreren af den blå VW Golf.

Politiet mener, at der formentlig var tale om en forsætlig påkørsel. Den flygtende blå VW Golf af ældre model havde sandsynligvis en nummerplade, der burde sidde på en anden bil.

Golfen blev ført af en person, der beskrives som: mand, 25-30 år, tæt bygget med lyst kort hår.

Politiet i Holbæk efterforsker sagen og hører meget gerne fra vidner.