¨

Korruptionsbeskyldt S-formand trækker sig

Foto: TV ØST

Tommy Kamp varsler injuriesag mod restauratører, som beskylder ham for at have spist gratis.

To indehavere af en restaurant i Køge riskerer selv at blive halet i retten, efter at de har beskyldt den lokale partiformand for Socialdemokraterne, Tommy Kamp, for at have spist gratis hos dem mod at love restauranten en bevilling til servering udendørs.

De to indehavere kan vente sig en injuriesag, siger Tommy Kamp til ekstrabladet.dk.

Beskyldninger mod ham for bestikkelse har tirsdag fået Tommy Kamp, til at trække sig fra formandsposten.

- Sagen har udviklet sig på en måde, som gør situationen uholdbar for både mig, min familie og Socialdemokraterne i Køge, siger Tommy Kamp til det lokale medie, lørdagsavisen.dk.

Det sker alt sammen, efter at B.T. har skrevet, at Tommy Kamp og også Socialdemokraternes politiske ordfører på Christiansborg, Henrik Sass Larsen, har spist gratis på en lokal restaurant mod, at restauranten er blevet lovet en bevilling til at servere udendørs.

Tommy Kamp er også beskyldt for at have modtaget tøj og en cykel af restauranten, der har anmeldt den lokale S-partiboss til politiet for at modtage bestikkelse.

- Jeg forventer inden for en overskuelig fremtid en afklaring af sagen, der vil vise, at beskyldningerne imod mig er grundløse. Indtil da ønsker jeg ikke at fortsætte mit arbejde som formand for Socialdemokraterne i Køge, siger Tommy Kamp.

Også Henrik Sass Larsen - som bor i Køge - har afvist at have modtaget gratis måltider på restauranten.

/ritzau/

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App