Konservativ tager sygeorlov efter blodprop i hjernen

En blodprop i hjernen har fået Brigitte Klintskov Jerkel til at tage orlov fra Folketinget.

Det konservative folketingsmedlem, Brigitte Klintskov Jerkel går på sygeorlov frem til 17. august. Det sker som følge af, at hun i april blev ramt af en blodprop i hjernen, oplyser De Konservative i en pressemeddelelse.

Brigitte Klintskov Jerkel er valgt til Folketinget for De Konservative i Sjællands Storkreds og sidder samtidig i byrådet i Greve Kommune, hvorfra hun også holder orlov.

Beslutningen om orlov er kommet efter en indstilling fra politikerens læger.

quote Det var mit håb, at jeg hurtigt kunne komme tilbage på benene igen, men sådan er det desværre ikke gået

Brigitte Klintskov Jerkel (K), medlem af Folketinget

- Det var mit håb, at jeg hurtigt kunne komme tilbage på benene igen, men sådan er det desværre ikke gået, skriver politikeren i et opslag på Facebook.

- Høj dosis af medicin, som jeg ikke kunne tåle, har desværre givet yderligere komplikationer, og jeg har været til en lang række undersøgelser for det ene, andet og tredje. Det går heldigvis den rigtige vej, men jeg er stadig enormt træt, og min krop har brug for ro til at komme sig igen, forklarer hun.

Orloven varer indtil partiets sommergruppemøde den 17. august. I mellemtiden vil hendes plads i Folketinget blive varetaget af Stine Pilt Olsen fra Guldborgsundkredsen, som vil fungere som partiets børne- og familieordfører.