Konkurrence: Tag det bedste billede af en rapsmark

Det er lige nu og de næste par uger frem, at rapsmarkerne blomstrer. I den anledning vil TV ØST kåre regionens bedste rapsmarkbillede.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Rapsmarkerne rundt om i regionen er så småt ved at blomstre, og den gule farve bliver krafigere og krafigere for hver dag, der går.

Det har fået redaktionen til at se gult af glæde. Derfor inviterer TV ØST nu alle til at deltage i en fotokonkurrence, hvor det bedste billede af en rapsmark skal kåres. 

Konkurrencebetingelser:

  • Der skal være tale om et enkeltstående billede
  • En rapsmark skal på en eller anden måde være repræsenteret
  • Billedet skal være fra i år
  • Du skal dele billedet på vores facebookside, instagram under hashtagget #tvøst eller sende det til vores mail redaktion@tveast.dk

Slip kreativiteten løs - skal barnebarnet fx være i billedet eller hunden? Du kan også lege med vinklen eller størrelsesforholdet. Kun fantasien sætter grænser. 

Præmien er en dejlig kurv med bl.a. rapsolie fra en lokal producent og andet godt. Og så sætter vi selvfølgelig dronen op over vindermarken for at filme det gule hav af rapsblomster.

Sidste frist for indsendelse af billeder er d. 16. maj, hvor redaktionen vælger de bedste ud til afstemning blandt vores brugere. 

Sæt igang!

NB: Artiklen er opdateret d. 4. maj med info om sidste frist for indsendelse af billeder.