Kommunen klumrer i sexsag

Forældre fra Stege på Møn føler, at kommunen har båret sig klodset ad i en sag, hvor en medarbejder fra en SFO er sigtet for at opfordre børn til sex.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Anna Karina Dalby Nielsen modtog i torsdags en krøllet seddel fra sin 11-årige søn, hvor der stod, at en medarbejder fra sønnens SFO, Klub 15 i Stege, havde haft krækende kommunikation med børn fra institutionen. Brevet var ikke i konvolut, og det mener hun er yderst ubetænktsomt af Vordingborg kommune.

- Børnene, der læser sådant et brev, kan sagtens regne ud, at det drejer sig om sexanklager, og det giver en masse utryghed og snak.

Fredag blev alle forældre indkaldt til informationsmøde i ungdomsklubben. Her håbede Anna Karina Dalby Nielsen, at hun ville blive klogere på, hvad der var op og ned i sagen.

I stedet blev hun endnu mere forvirret, og hun følte at kommunen forsøgte at tysse sagen ned.

Hun er dog især  ked af, at hendes barn fik et åbent brev, der antydede, at nogle af hans venner var blevet tilbudt sex fra en voksen fra ungdomsklubben, uden at forældrene var blevet informeret i forvejen.

I stedet for at glæde sig over efterårsferien, går Anna Karina Dalby Nielsen nu, og venter. Hun savner nogle klare udmeldinger fra myndighederne, så hun kan vide, hvad hun skal sige til sin søn.