Kokke-kamp på Lolland

Internationale stjerne-kokke udstyret med gps og cykel dystede i dag om at lave det bedste måltid af råvarer fra Lolland.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

En række stjernekokke var i denne wekend igennem en helt særlig kokke-konkurrence, hvor de selv skulle ud i naturen og finde råvarerne.

Det foregik i forbindelse med det økologiske høstmarked på Knuthenlund

Kokkekonkurrencen kaldes The Native Cooking Award og den tager udgangspunkt i den vilde natur, lokale råvarer samt traditionelle håndværksmetoder. Den vil fremover finde sted i forbindelse med det årlige økologiske høstmarked  på Knuthenlund.

Kokkene, der kommer fra Danmark, Tyskland og Østrig og som alle har fået eftertragtede Michellin-stjerner, var udstyret med en cykel og en gps-koordinater, og så skulle de ellers ud og finde råvarer på Lolland.

Og bagefter hjem for at omforme råvarerne til  3-retters middage, der blev bedømt af et internationalt dommerteam.


Nyhedsoverblik