Knivdræbt efter druk-ballade

Motivet for tirsdagens knivdrab på en 27-årig mand fra Nordvestsjælland var uoverensstemmelser efter druk, oplyser politiet.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Det var efter alt at dømme ballade efter tung druk, der endte med at en 27-årig mand fra Asnæs tidligt i går morges døde af et knivstik i brystet.

Han blev kort før klokken fem om morgenen fundet hårdt såret i en lejlighed i Munkebo ved Odense og døde senere på dagen af sine kvæstelser.

Lejeren af lejligheden - en 45-årig mand - er fængslet for drabet, som han nægter og hævder intet at kunne huske om.

Den 27-årige mødte sin formodede banemand i byen i Odense og fulgtes med ham og hans kone til deres hjem, oplyser leder af efterforskningen, vicepolitikommissær Jack Liedecke. Men da den drabssigtede blev fremstillet i et lukket grundlovsforhør, kunne han ikke referere detaljeret omkring politiets kendskab til forløbet frem til drabet.

Den 45-årige, som tidligere er dømt for personfarlig kriminalitet, er foreløbigt fængslet i fire uger og skal mentalundersøges.

Hans 32-årige kone blev tirsdag afhørt i et såkaldt indenretsligt forhør, så retten har hendes forklaring nedskrevet i retsbogen til senere brug. Hun vil blive bedt om at vidne i sagen, men da hun er gift med den sigtede, kan hun blive fritaget for at vidne mod ham.

/ritzau/