Kassevogn ikke involveret i færdselsdrab

Politiet har været i kontakt med føreren af den hvide varebil, som politiet onsdag søgte i forbindelse med trafikdrabet på en 17-årig tidligt tirsdag morgen. Politiet søger nu andre som kan have set noget på Skovvejen.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Politiet i Roskilde oplyser, at man har været i kontakt med føreren af den hvide varebil, som politiet onsdag søgte i forbindelse med sagen, hvor en 17-årig fra Holbæks opland mistede livet ved Skovvejen, da han blev ramt - muligvis af en lastbil. Det er konstateret, at varebilen ikke har været i nærheden af gerningsstedet på det aktuelle tidspunkt. Bilen anses dermed for at være uinteressant i forhold til sagen.

Efterforskningsafdelingen i Roskilde vil meget gerne tale med alle bilister, der i tidsrummet tirsdag den 5. juni kl. 0230-0300 har kørt på Skovvejen i nærheden af Dramstrup/Regstrup både i vestlig og østlig retning - uanset om de har set noget eller ej.

Vidner eller bilister, der har kørt på strækningen det angivne tidspunkt bedes kontakte efterforskningsafdelingen i Roskilde på 46351448.