Karstens mave er måske den bedste historie (Video)

For seks år siden faldt Karstens mave ned efter et stort vægttab. I dag kæmper han om at blive landets bedste historie i et ugeblad.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Karsten Møllebæk Jensen fra Ringsted er en langt gladere mand i dag, end han var for seks år siden.

Da hang hans mave bogstaveligt talt under knæene, efter han havde tabt sig 70 kilo.

Dengang var det en trist Karsten Jensen, der stod frem i medierne og fortalte om sit problem med overspisning - og nu også med en mave med 35 kilo fedt, der hang omkring skinnebenene på ham.

Men i dag har Karsten fået opereret hængemaven væk, og selvom han stadig er overvægtig, har det hjulpet ham at stå frem i offentligheden.

- Nu er jeg en lidt genert type over for fremmede mennesker, men det har da gjort, at jeg har lagt den mur fra mig. Jeg er ikke så genert over for fremmede mennesker, som jeg har været, fortæller Karsten Jensen fra sit hjem i Ørslev ved Ringsted.

Se hele indslaget fra TV2 ØST herunder:
[video:flv:090116_fedt.flv]

Karsten er i dag førtidspensionist, for på trods af et enormt vægttab og efterfølgende operation, har han ikke været i stand til at have et almindeligt arbejde.

Men nu er humøret højt hos ham - ikke mindst lige for tiden, hvor han toner frem i Se & Hør. Hans historie er nemlig med i opløbet om at blive ugebladets bedste historie til dato.

- Det overrasker mig da lidt. Men det er jeg da på sin vis glad for. Jeg kan også godt se, at det er en god historie, og det er jeg da lidt stolt af, siger en glad Karsten Jensen.