¨

Kamp om at komme først

Foto: TV ØST

Valgkampen var kun få minutter gammel, da den en konservativ folketingskandidat klatrede op i en lygtepæl i Faxe for at sætte valgplakater op. Det handler om at komme først ud på gaden, siger en socialdemokrat.

Knap havde statsminister Anders Fogh Rasmussen sagt ordet "valg", før mange af de regionale folketingskandidater var ude på gaderne for at få fat i vælgerne.

I Kalundborg kunne den socialdemokratiske folketingskandidat Rasmus Horn Langhoff møde vælgerne med sit valgmateriale kun ti minutter efter valget var begyndt.

- Det er vigtigt at komme først, for jeg tror, at det er der, man gør det største indtryk på folk, så de også huser en, siger han til TV2 Øst.

I Faxe havde den konservative kandidat Sidsel Leth Svensson igang med at hænge plakater op, så snart Fogh havde udskrevet valget. Hun mener, at det er særdeles vigtigt at være først. 

- Her i begyndelsen er der nogle kandidater, der er lidt sløve. Og så tror jeg, at vi som kommer først får lidt ekstra opmærksomhed, siger Sidsel Leth Svensson til TV2 Øst.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App