¨

Kamp hævner sig i ny bog

Foto: TV ØST

I ny bog vil den skandaleramte Tommy Kamp gøre op med sine politiske modstandere. Det hævder bogens forfatter i hvert fald. Men hovedpersonen afviser at have kendskab til bogen.

Den skandaleombruste Tommy Kamp vil ikke forsvinde fra mediebilledet i 2012.
Det bebuder forfatteren og journalisten Søren Baastrup, der planlægger at skrive en interviewbog med den detroniserede socialdemokratiske partiformand. Det skriver DAGBLADET Køge.
Søren Baastrup er i øjeblikket på ferie i udlandet, men han bekræfter over telefonen, at projektet snart går i gang.
- Det er rigtigt, at jeg har planer om det, men vi er ikke gået i gang med projektet endnu. Det er planen, at jeg skal skrive, og han (Tommy Kamp red.) skal tale, siger Søren Baastrup.

Bogen kan allerede nu forudbestilles hos en stribe net-boghandlere, og det forundrer bogens hovedperson.
- Jeg kender intet til den bog overhovedet. Rigtig mange har henvendt sig for at skrive om mig, og jeg har også fået tilsendt en kontrakt, men jeg har ikke skrevet under på noget, og jeg har ikke deltaget i nogen interviews, siger Tommy Kamp til DAGBLADET Køge
Han tilføjer dog, at han ser frem til eventuelle royalties eller et forskudshonorar.

I foromtalen er bogen beskrevet som Tommy Kamps hævn over sine politiske med- og modspillere gennem 30 år.
- Han har efter sigende noget på alle, uanset partifarve og nu fortæller han det meste. Han ville sikkert ikke have gjort det, hvis han ikke var blevet rullet ind i sagen om Henrik Sass Larsen, Suzuki-Torben og PET. Men som han siger, "Nu skal de få", lyder det i beskrivelsen af bogens indhold.
Det har ikke været muligt at få en kommentar fra forlaget Bogkompagniet, der har sat udgivelsesdatoen til 15. april. Hvis det holder stik, vil bogen være i handlen cirka en måned før bestikkelsessagen mod Tommy Kamp kommer for retten.

 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App