¨

Kalundborg igen ramt af hærværk og ildspåsættelse

Foto: TV ØST

Efter flere ugers ro er Klosterparksvejs-kvarteret igen blevet amt af omfattende hærværk, og der blev sat ild til seddelautomat på en tankstation.

Brandvæsnet blev alarmeret ved fire-tiden. Der var brand i en seddelautomat ved en Uno X tank ved REMA 1000. Automaten var brudt op, og flammerne stod ud.

Brandvæsnet fik hurtigt kvalt ilden.

Hærværksmændene havde også slået til mod REMA 1000. Alle døre og ruder i indgangspartiet var smadret med sten og flasker. Samtidig var en flaskecontainer væltet ned af en skråning, så hele området flød med smadret glas og flasker.

 - Det er ikke mere end to måneder siden at vi sidst fik smadret de ruder, så de var da ret nye, siger Allan Hansen, købmand i REMA 1000 på Klosterparkvej.

Med penge fra Landsbyggefonden har Kalundborg Kommune og Kalundborg Alm Boligselskab lige startet et boligsocialt kontor op i en lejlighed på klosterparkvej. Det en boligsocial medarbejder, en medarbejder fra distriktspsykiatrien og en fra jobcentret.

 - De skal sørge for at skabe nogle aktiviteter i Klosterparkvejs-kvarteret. De skal være et sted hvor folk har mulighed for at mødes, og hvor folk kan drøfte, de problemer de har, siger borgmester i Kalundborg, Kaj Buch Jensen.

På borgmesterens skrivebord ligger der også planer om et beboerhus på Klosterparkvej, men det kræver at boligforeningen og Kalundborg Kommune finder de sidste par millioner.

 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App