Kalundborg igen ramt af hærværk og ildspåsættelse

Efter flere ugers ro er Klosterparksvejs-kvarteret igen blevet amt af omfattende hærværk, og der blev sat ild til seddelautomat på en tankstation.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Brandvæsnet blev alarmeret ved fire-tiden. Der var brand i en seddelautomat ved en Uno X tank ved REMA 1000. Automaten var brudt op, og flammerne stod ud.

Brandvæsnet fik hurtigt kvalt ilden.

Hærværksmændene havde også slået til mod REMA 1000. Alle døre og ruder i indgangspartiet var smadret med sten og flasker. Samtidig var en flaskecontainer væltet ned af en skråning, så hele området flød med smadret glas og flasker.

 - Det er ikke mere end to måneder siden at vi sidst fik smadret de ruder, så de var da ret nye, siger Allan Hansen, købmand i REMA 1000 på Klosterparkvej.

Med penge fra Landsbyggefonden har Kalundborg Kommune og Kalundborg Alm Boligselskab lige startet et boligsocialt kontor op i en lejlighed på klosterparkvej. Det en boligsocial medarbejder, en medarbejder fra distriktspsykiatrien og en fra jobcentret.

 - De skal sørge for at skabe nogle aktiviteter i Klosterparkvejs-kvarteret. De skal være et sted hvor folk har mulighed for at mødes, og hvor folk kan drøfte, de problemer de har, siger borgmester i Kalundborg, Kaj Buch Jensen.

På borgmesterens skrivebord ligger der også planer om et beboerhus på Klosterparkvej, men det kræver at boligforeningen og Kalundborg Kommune finder de sidste par millioner.