¨

Kalkun

28:26

Mads tager på jagt efter regionens gode råvarer,. Denne gang gælder det kalkun, som bliver  tilberedt, når Mads og David går i køkkenet

Kalkun

1 kalkunbryst

1 æg

¼ l piskefløde

1 glas syltet ingefær

salt og peber

lidt soja

50 gr. sesamfrø

1/2 hokaido græskar

¼ blomkål

2 scalotteløg

1 lille knold ingefær

2 dl fløde

Skær brystet op og lav en fars af den inderste del i en foodprocessor

Bevar stykket med skind

Kom æg, salt og peber i farsen og kør den fint

Tilsæt fløde og en smule lage fra de syltede ingefær

Smør farsen ind på indersiden af brystet og læg den i en bradepanden med skindsiden opad

Læg hakket ingefær ind under skindet (efter smag )

Kom salt, peber ovenpå og stænk med soja og drys med sesam frø

Sæt kødet ind i ovnen

Del græskaret og fjern kernerne. Skær skrællen af og skær den u d i mindre stukker

Skræl løgene og ingefæren

Skær løget i ½ cm brede ringe

Snit ingefæren fint

Del blomkålen i små buketter

Steg græskarret , ingefær og løgene i en gryde med lidt olie

Tilsæt fløde

Kom blomkålen i og smag til med salt og peber

Anret grøntsagerne i bunden med skiver af kalkun ovenpå

Pynt med grønt

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App