Kählervaser blev knust – men kun i et mindre omfang

Søndag løb det omtalte Facebook-event ’Smadre Kähler vaser’ af stablen på Kongens Nytorv i København. Arrangementet blev dog ikke så stort, som man havde regnet med.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Det kom kun til at klirre en smule på Kongens Nytorv i København, da folk – på opfordring – søndag eftermiddag mødte op for at smadre deres Kählervaser.

Selvom flere tusinde på forhånd på Facebook havde tilmeldt sig, forløb arrangementet, som på det sociale medie gik under navnet ’Smadre Kähler vaser’, dog ikke helt så vildt som forventet.

- Der var hverken mange mennesker eller mange vaser, fortæller en af TV ØSTs journalister, som var forbi.

Trætte af designet

Arrangementet blev øjensynligt oprettet, fordi initiativtageren var træt af designet, ligesom vedkommende ønskede at sætte fokus på overforbrug

- Jeg har fået et par virkelig grimme vaser i fødselsdagsgave, og vil derfor gerne smadre dem. Har du også en grim vase du vil smadre? Kom gerne med! Smadrer helst vaser af mærket Kähler. Efter opfording flytter jeg eventet til Kongens Nytorv, lige ved magasin, for det er ret centralt, og der går en metro direkte dertil, lød det på Facebook.

Kähler, der har hovedkontor i Næstved, har inden for de seneste år haft massiv omtale. Særligt sidste år blev eksponeringen enorm, da firmaet – i et begrænset antal - sendte sin jubilæumsvase på gaden. Vasen blev, med de kobberfarvede striber, usædvanligt populær blandt befolkningen, og det fik Kählerfans til give langt over prisen for at få fingre i den.