¨

Kæmpe doping-lager i Slagelse

Foto: TV ØST

Ved en aktion i går beslaglagde politiet store mængder piller og flydende medikamenter samt 100.000 kroner på en privat bopæl i slagelse.

En privat bopæl i Slagelse lignede et apotek, da betjente i forbindelse med en international aktion mod dopingmidler kiggede nærmere på adressen.

- Lageret med medikamenter var meget stort, siger vicepolitiinspektør Jan Schmidt fra Sydsjællands- og LollandFalsters Politi til Ritzau.

Varerne lå i 16 arkivskuffer, og der var både piller og midler i flydende form. Politiet mener, at der var tale om anabolske steroider, men det skal en nærmere analyse nu afsløre.

Tilsyneladende har den mand, der beskæftigede sig med lageret, kunnet leve af at sælge stofferne videre. Ved ransagningen beslaglagde politiet i øvrigt over 100.000 kroner i kontanter.

Aktionen fandt sted mandag, og politiet opsøgte i alt 26 adresser i Jylland og på Sjælland.

I rigspolitiet siger vicepolitiinspektør Kim Kliver, at nogle åbenbart har troet, at de kunne undslippe myndighedernes kontrol.

- De kan opnå en stor fortjeneste på videresalg og tager ikke hensyn til de skadevirkninger, som steroiderne har, siger Kliver.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App