Jørn Sørensen tager plads i KL-bestyrelsen

Holbæks borgmester Jørn Sørensen har besluttet sig for at overtage Henrik Larsens plads i KL-bestyrelsen. Formandsposten i børne- og kulturudvalget overlader han dog til Jan Trøjborg

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Jørn Sørensen er fra årsskiftet nyt radikalt bestyrelsesmedlem i KL. Efter lidt betænkningstid har Holbæk-borgmesteren besluttet at sige ja tak til at vikariere for partifællen Henrik Larsen, der skal i Folketinget. Det skriver Danske Kommuner online.

Henrik Larsens formandspost i børne- og kulturudvalget har han dog ikke tænkt sig at overtage. I stedet nøjes Jørn Sørensen med at være menigt medlem, mens den nuværende næstformand Jan Trøjborg (S) sætter sig for bordenden.

Jørn Sørensen tøvede umiddelbart med at træde ind i KL-bestyrelsen, men efter at have talt med Henrik Larsen om sagen, er han klar til at tage sin tørn.

- Hvis Henrik Larsen vil have mig til at holde hans stol varm i KL, indtil han finder ud af, om han kan fortsætte i Folketinget, så vil jeg da meget gerne gøre det. Jeg har en god viden om, hvordan KL arbejder, så jeg tror, at jeg kan indgå fint i organisationen, siger han til Danske Kommuner Online.

Henrik Larsen har tidligere udtrykt et ønske om at vende tilbage til KL, hvis han ikke bliver valgt ind i Folketinget ved næste valg.