Jan Kristiansen forlænger med FC Vestsjælland

Denne uge begyndte FC Vestsjælland opstarten til forårssæsonen. Allerede nu er truppen komplet med to nye ansigter og forlængelse med Jan Kristiansen.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Transfervinduet er dårligt åbnet før FC Vestsjælland kan lukke det igen. Denne weekend blev klubben og Jan Kristiansen enige om en forlængelse af kontrakten med endnu seks måneder. 

Tidligere landsholdsspiller Peter Nymann, der har en fortid med træner Ove Pedersen i Esbjerg, er hentet til FC Vestsjælland fra et ophold i svenske Djurgården. Den 31-årige kantspiller, der kan dække flere positioner, har skrevet en 2-årig kontrakt

- Jeg har spillet i en række klubber og i flere forskellige spilsystemer. Samtidig har jeg været under Ove Pedersen før, så jeg håber, at jeg hurtigt kan falde ind på holdet, siger Peter Nymann.

Også nigerianske Edward Ofere er hentet på den anden side af sundet. Den 27-årige angriber har tre landskampe på cv'et og har også optrådt i den italienske serie A. Han har fået en kontrakt frem til sommer.

- Nu har vi nogle ugers træning, så jeg lige kan se, hvordan holdet spiller. Så skal det nok blive godt, siger Edward Ofere.

Allerede i begyndelsen af transfervinduet er truppen ifølge FC Vestsjælland komplet. Sammenligning af styrkeforholdet med de andre klubber er dog lidt for tidlig.

- Nu må vi se, hvem de andre klubber køber. Så det er nemmere at sammenligne efter januar, men jeg er tilfreds, siger cheftræner Ove Pedersen.