¨

Jan Flemming spinner i 24 timer

Foto: TV ØST

På trods af en diskusprolaps har Jan Flemming Andersen fra Næstved trænet op i et helt år. I dag skulle han spinne i et helt døgn.

Jan Flemming Andersen har sørget for alt. Han har købt energibarer- og geler, nødder, pakker med slik, kiks, rosiner og energidrik i litervis.

- Det er ikke på det punkt, at jeg skal gå ned, siger han.

Men der er et andet punkt, hvor mange ville stå af for længe siden. Han har sat sig for at spinne i et helt døgn.

Det er Næstved Firmasport, der har arrangeret det 24 timer lange løb. Der er i alt 53 cykler klar -nogle cykler solo, mens de fleste er på hold, der skal rotere.

 

Fik en diskusprolaps

Spinning er en forholdsvis ny sport for Jan Flemming Andersen. Han fik en diskusprolaps for 1,5 år siden og er blevet opereret i ryggen. Her fik han sat 2 plader ind på hver side af rygsøjlen. 

Efter operationen begyndte han at motionere, og det sidste år har han trænet flere timer om dagen for at blive klar til at træde i pedalerne i 24 timer.

- Jeg fandt bare ud af, at cykling er godt. At det kunne man godt, selvom man har ondt i ryggen, siger Jan Flemming Andersen. 

Han regner med, at de tidlige morgentimer bliver de hårdeste. Men ud over mad og drikke har et ekstra energiboost gemt i ærmet:

- Der tror jeg, at jeg skal til at arbejde med sådan noget mindfulness. Så skal jeg prøve at se alle de positive ting, siger han.

 

02:16 Luk video
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App