Islændinge på tæsketur

Islændinge rejste 2.500 km for at give tæsk til en mand ved Vordingborg.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

En 49-årig mand blev søndag i Langebæk ved Vordingborg overfaldet af to mænd fra Island og tæsket med en jernstang.

Angrebet skyldes angiveligt, at den 49-årige bor sammen med den ene islændings ekskone, skriver netavisen sjaellandske.dk.

Omkring klokken 17.15 blev manden opsøgt på sin bopæl af en far og søn fra Reykjavik på Island. De var tilsyneladende så utilfredse med, at den 49-årige mand boede sammen med den islandske mands ekskone, at de var rejst mere end 2.500 kilometer for at straffe den 49-årige.

Inde i huset gik de ifølge politiets oplysninger til angreb på manden og slog ham blandt andet flere gange med et tyndt jernrør.

Hans sambo, en 44-årig kvinde fra Island, fik under overfaldet ringet til alarmcentralen, som hurtigt sendte en patrulje til stedet og anholdte den 50-årige far og sønnen på 18 år. Den 49-årige danske mand havde fået så mange tæsk, at han måtte en tur på skadestuen, skriver sjaellandske.dk.

De to islandske mænd blev mandag løsladt af politiet, da anklagemyndigheden ikke vurderede, at der var grundlag for at varetægtsfængsle de to mænd. De er dog stadig sigtet for vold efter straffelovens paragraf 245, der kan give op til seks års fængsel.