¨

Internetfirma svindler med ’gratis prøvepakker’

Foto: TV ØST

Sjællænder blev snydt til at bestille en gratis prøvepakke med fuld returret på internettet, hvorefter hun fik en regning på forsendelse af pakken.

Et internetfirma svindler på nettet. Firmaet ”sælger” sine produkter ved at tilbyde en gratis prøvepakke med fuld returret. Men ofte er pakkerne hverken gratis eller på prøve. Det skriver P4 Sjælland.

Ginamari Christensen fra Nyrup på Midtsjælland er en af de forbrugere, der er blevet snydt. Hun bestilte i maj en prøvepakke med slankepiller. Selvom hun afbestilte sin prøvepakke, fik hun tilsendt en prøvepakke og en regning på 79 kr. for forsendelsen.

Henvendelse fra inkassofirma
Selvom Ginamari Christensen betalte forsendelsesgebyret, fik hun et rykkerbrev fra det svenske inkassofirma Aros Kapital. Inkassofirmaet opkrævede de 79 kr. igen og tilføjede et rykkergebyr på 100 kroner.

Til at starte med kunne hun ikke få hul igennem til inkassofirmaet. Det er først efter, at P4 Sjælland har taget fat i Aros Kapital, at direktør Daniel Güner, forholder sig til sagen. Han forklarer de mange rykkere med, at der har været en intern computerfejl, som har været årsag til Ginamari Christensens ekstraregning.

- Det er meget trist, det der er sket her. Det er ikke noget, vi kan støtte op om. Rykkeren kan hun kaste i skraldespanden, og vi undskylder mange gange. Og vil hun have en form for personlig undskyldning, så kan hun bare ringe til mig, siger han til P4 Sjælland.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App