Intern kritik mod politiet fortsætter

Den interne kritik i Midt- og Vestsjællands Politi fortsætter. Hidtil har kritikken rettet sig mod problemerne på den nye politigård i Roskilde, som er hovedsæde for Midt- og Vestsjællands Politi. Men nu melder de lokale politifolk sig ude i kredsen også.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Tillidsrepræsentant Erik Dalhoff fra lokalstationen i Køge fortæller i lighed med kolleger i Roskilde, at der hersker kaos, og at borgerne ikke får den service, som de ifølge Erik Dalhoff må forvente at få.

- Nogle afdelinger i Køge er så pressede, at de kun kører på kvart styrke. De ligger og transporterer arrestanter og stort set ikke andet. I vores anmeldelses- og visitationsafdeling er der så underbemandet, at vi ikke en gang kan tage de indgående telefonopkald. Det vil sige, at borgerne har meget svært ved at komme i gennem til politiet, fortæller Erik Dalhoff til Dagbladet.

Han retter sin kritik mod ledelsen i Midt- og Vestsjællands Politi, som han mener, har lavet en organisation, som de ikke har sikret sig, at der var personale nok til at fylde ud. Derudover kritiserer han ledelsen for ikke at sikre, at medarbejderne har fået den nødvendige uddannelse.

- Der er utroligt mange ting, der ikke er blevet afprøvet eller gennemtænkt. Der er masser af sagsgange, som ikke fungerer, og der er masser af personale, som ikke er uddannede til at varetage de arbejdsopgaver, de er blevet sat til at løse, fortæller Erik Dalhoff.

Han frygter, at der vil komme til at gå meget længe, inden Midt- og Vestsjællands Politi vil komme til at fungere ordentlig.

- Jeg håber det bedste, men jeg frygter det værste, lyder det fra tillidsrepræsentanten i Køge.