Ingen salg i sund hal-mad

Det er en underskudsforretning kun at sælge sund mad i cafeen i Kalundborg Hallerne. Kunderne foretrækker pomfritter og franske hotdogs.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Der er ikke kunder nok, som foretrækker det sunde, og de resterende køber de foretrukne franske hotdog eller pomfritter et andet sted. Det skriver dagbladet Nordvestnyt.

Det er den hverdag, som Lone Jørgensen, forpagter af cafeen i Kalundborg Hallerne, dagligt oplever, når der er åbent i cafeen. Den er med i projekt Jumpfood, der handler om sund mad, så ifølge det bundne koncept må der kun sælges den sunde mad. Al anden mad er bandlyst, og det samme med sodavand.

Beslutningen om den sunde mad er truffet i kultur- og fritidsudvalget, og Kalundborg har skudt omkring 250.000 kroner i projektet. De penge er udelukkende brugt til indretning af cafeen, for det er Lone Jørgensen alene, som økonomisk står for driften.

Hængt ud på facebook

Hun er harm over at være hængt ud på Facebook, fordi hun ikke havde åbent i vinterferien, og især fordi det er V-politikeren Jimmy Sørensen, medlem af kultur- og fritidsudvalget, som startede kritikken.

- Han kunne have ringet og spurgt til forholdene, siger Lone Jørgensen til dagbladet Nordvestnyt. 

Hun er dog glad for, at han nu tager initiativ til, at udvalget skal diskutere den sunde mad, som hun er tilhænger af, men hun savner et alternativ, så gæsterne i cafeen kan vælge.

/ritzau


Nyhedsoverblik