Ingen løfter til småøer og landdistrikter

Der var ingen løfter om bedre service, da Post Danmark i dag i København mødtes med landsforeningen "Landsbyerne i Danmark" og Sammenslutningen af Danske Småøer.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Det eneste repræsentanterne fra de to organisationer fik med hjem, var et løfte om et nyt møde.

Men Henry Larsen, der er formand for Sammenslutningen af Danske Småøer, var alligevel godt tilfreds.

- Vi har haft et rigtig godt møde. Vi har fået peget på problemerne, og jeg synes, vi er i gang med en fornuftig dialog, siger han.

Øer og landdistrikter har ellers skudt med skarpt mod Post Danmark. Der er blandt andet massiv utilfredshed med, at beboerne ikke længere kan betale deres regninger hos landposten. Kritikken er også rettet mod, at virksomheder på landet må vente på deres post til langt ud på dagen.

Trods dagens magre resultat forlod også, Carsten Abild, der er formand for landsforeningen "Landsbyerne i Danmark", mødet som en optimistisk mand.

- Jeg tror på, at vi kan flytte Post Danmark. Og jeg synes, det er et godt tegn, at vi formentlig skal mødes med virksomheden igen allerede i løbet af en måned, sagde han umiddelbart efter mødet.

Post Danmark erkender, at kritikken af serviceforringelserne har gjort indtryk.

- Vi lytter altid til vore kunder, fastslår Søren Ravn Jensen, der er vicedirektør for privatkunder.

Men han ville altså efter dagens møde ikke rykke ud med nogen løfter om, at Post Danmark igen vil skrue op for servicen i yderområderne.

- Nu har vi aftalt et nyt møde. Efter det kan vi sige noget mere, sagde han.