Ingen Kurt Andersen-penge til Næstved

Den tidligere AGF-hovedaktionær Kurt Andersen kommer ikke til Næstved Boldklub i denne omgang. Forhandlingerne er afsluttet uden resultat.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Spekulationerne om den tidligere AGF-hovedaktionær Kurt Andersens mulige indtog i Viasat Division-klubben Næstved Boldklub kan afblæses. Formanden for Næstved Boldklub, Klaus Eusebius Jakobsen, bekræfter, at der har været samtaler mellem Kurt Andersen og klubbens store investorer.

- P.t. er forhandlingerne afsluttet. Der har været en drøftelse mellem Kurt Andersen og de store aktionærer i klubben, og de er endt uden resultat, siger han.

Klaus Eusebius Jakobsen håber, at Næstved Boldklub på et senere tidspunkt kan blive interessant for Kurt Andersen, hvis klubbens store aktionærer får gennemført en planlagt eliteoverbygning for sport i Næstved-området.

Kurt Andersen blev i efteråret 2001 landskendt som 'manden med papkassen', da han gik ind som hovedaktionær i århusianske AGF.

Efter fem et halvt år trak Kurt Andersen sig i maj ud af AGF, men rigmanden har altså ikke mistet lysten til at beskæftige sig med fodbold.

Næstved ligger i øjeblikket på 11.-pladsen i Viasat Divisionen.