¨

Ingen hjælp til vandskaderamt par

Foto: TV ØST

Lone og Jens Ramm fra Sorø har vand i kælderen efter tvungen kloakering, men de involverede i arbejdet nægter at tage ansvaret for problemerne.

Siden oktober har Lone og Jens Ramm fra Sorø måttet samle vand op i kælderen cirka hver anden time. Problemet er opstået, efter at de fik tvungen kloakering, men folkene bag arbejdet afviser, at de har et ansvar for bøvlet. Det skriver Sjællandske.

Læs også: Vand i kælderen efter tvungen kloakering

Det er Sorø Forsyning A/S, der har stået for tilslutningen, mens entreprenør Kaj Andersen har stået for rørføringen fra tilslutningen til parrets hus. Ingen af parterne mener dog, at de er årsagen til vandets indtrængen. Ander Johansen, der er direktør i Sorø Forsyning A/S skriver til avisen, at de lavede en vandtæt membran omkrind den nye tilslutning, men Lone og Jens Ramm fortæller, at den ikke fungerer. På samme måde nægter kaj Andersen at være årsagen til vandproblemerne. Han vurderer, at en løsning vil koste 40.000-45.000 kroner - en regning, som parret selv hænger på, og de to parters amnglende ansvarstagen får Jens Ramm til at ryste på hovedet.

- Sikke noget vrøvl. Det er et cirkus det her, og det er sølle, at man siger, man ikke har noget ansvar i sagen, siger han.

Parret har en advokat på sagen, som er i gang med at undersøge, om der er sket fejl i sagen.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App