Indvandrerdrenge terroriserer i Næstved

For en 46-årig mand endte en fredsommelig tur på en datastue i Næstved tirsdag eftermiddag med, at han fik tæv af en bande unge indvandrerdrenge.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Den 46-årige, der ikke tør stå frem med navn af frygt for repressalier, siger til Sjællandske Medier, at han ankom til den kommunalt ejede datastue på Dehnsvej samtidig med 5-6 indvandrerdrenge i alderen 13-18 år.

Den kvindelige ansatte har givet de unge karantæne, fordi de gennem længere tid har terroriseret datastuen, men gruppen forsøger alligevel at tiltvinge sig adgang.

Manden føler sig tvunget til at forsvare kvinden, der er tydeligt bange for gruppen. Da han går med gruppen uden for, væltes han imidlertid omkuld og får adskillige spark over hele kroppen.

- Jeg kæmper faktisk for mit liv, siger den 46-årige, der er tidligere bokser, til Sjællandske Medier.

Da politiet ankommer til stedet, er drengene forlængst forsvundet.

Men det er ikke kun datastuen på Dehnsvej, der terroriseres af banden. Også en anden datastue, beliggende på Munkebocentret, måtte tirsdag eftermiddag ringe efter politiet. Her lykkedes det dog den ansatte at afvise gruppen.

Det er ikke nyt for Kim Poulsen, kommunal chefkonsulent med ansvar for bl.a. datastuerne, at en gruppe unge indvandrere råber og provokerer, når de besøger datastuerne. - De sparker på ruderne, råber og er i det hele taget truende og ubehagelige. Men det her er jo ikke længere bare chikane, nu er det vold, og det er en sag for politiet at løse, siger han i dag til TV2 Øst. 

I dag var datastuerne lukkede og medarbejderne sendt hjem. Mine medarbejdere skal ikke være bange for at gå på arbejde. Hvis de føler sig utrygge, har de fået besked på at lukke datastuen. Jeg er taknemmelig for, at gæsten hjalp vores personale. Men det er forfærdeligt, at man skal risikere den slags, siger Kim Poulsen.

I næste uge har Næstved Kommune indkaldt politiet til et møde om den højspændte situation for datastuernes personale og gæster.