Hvid kassevogn efterlyses efter dødsulykke

Dødsulykken nær Holbæk er endnu ikke opklaret. Politiet efterlyser vidner.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Føreren af en hvid kassevogn efterlyses som vidne i sagen om dødsulykken ved Dramstrup nær Holbæk tidligt tirsdag morgen.

En dreng på 17 år mistede livet, da han blev påkørt på landevejen, men præcis hvordan det er sket, havde politiet ikke klarhed over onsdag morgen.

Drengen og en kammerat havde været ude at køre sammen med tre andre, og på et tidspunkt blev de to sat af. Derefter skete ulykken cirka ved tre-tiden. I første omgang var kammeraten på grund af chok ude af stand til at fortælle politiet om, hvad der var sket.

Muligvis blev drengen, der kommer fra Holbæks opland, ramt af en lastvogn med trailer, som var på vej mod Kalundborg. Chaufføren har fortalt politiet, at han så en person stå på kørebanen og derfor trak ud i anden vognbane og overhalede vedkommende. Chaufføren mente ikke, at han ramte ham.

En hvid kassevogn kørte efter lastvognen, og føreren af denne bil vil politiet meget gerne tale med, siger vicepolitikommissær Henning Olsen. Bilen kørte ind til Novo i Kalundborg for at aflevere varer.