Hotelplaner i Ringsted

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

En af landets store ejendomsbesiddere, Christian Correll, vil bygge hotel med tilhørende restaurant i Ringsted, skriver Dagbladet.

Den tidligere Ringsted-dreng har kontaktet Ringsted Kommune med ønsket om at omdanne en tidligere gammel og faldefærdig lagerbygning i gården på adressen Nørregade 20 til hotel og en lidt nyere bygning over for i samme gård til restaurant og café.

Med sit projekt imødekommer Christian Correll et voksende behov for en øget hotel-kapacitet i selve Ringsted.

Bortset fra Hotel Scandic på Nørretorv og byens vandrerhjem i det tidligere Amtstuegården, så er overnattende gæster henvist til Sørup Herregård eller Skjoldenæsholm. I takt med, at byen er vokset, er behovet for flere hotelpladser fulgt med - og det er det behov, Christian Correll med sit projekt vil dække ind.

Hans plan går i korte træk ud på at omdanne den gamle lagerbygning til et hotel i to etager med omkring 20 værelser i en størrelse og til en pris, der kommer til at ligge i den billige ende.

- Pænt, enkelt og prisbilligt, som Christian Correll siger til Dagbladet, om det kommende hotel.

Hvad angår restaurationen, placeres den i bygningen over for ved siden af det lokale Dagmar Bryggeriet.

De nødvendige tilladelser til selve byggeriet er endnu ikke på plads. Men efter sommerferien vil et egentligt projekt bliver forelagt Ringsted Kommune. I forvejen ejer og driver Christian Correll sammen med hustruen, Jytte, Hotel Postgården i Sorø og Café Esther.