Holbæk tæt på overraskelsen

Holbæk var tæt på at få point hjemme mod topholdet Helsingør. Personlige fejl kostede dyrt.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Holbæk kom rigtig skidt i gang med kampen, da Helsingør i første halveg sad på det meste. Efter 30 minutter stod Kristian Holm for et dumt boldtab midt på banen. Det resulterede i et kontraløb til gæsterne. Og den tidligere Holbæk-profil Ricki Olsen kunne gøre det til 0-1.

Kort efter var både presspil og opdækning for dårligt. Og så stod den 0-2.

Anden halveg var meget bedre for Holbæk. Angrebsspillet blev mere direkte, og holdet begyndte for første gang i kampen at skabe chancer. Desværre hjalp det ikke meget, da Kristian Holm endnu engang stod for et hovedløst boldtab - denne gang midt på egen banehalvdel. Og så kunne endnu en tidligere Holbæk-profil - Martin Koch - gøre det til 0-3 på et flot lob over keeperen.

På trods af den megen modgang lod det dog ikke til at påvirke Holbækspillerne. De fortsatte det gode, direkte spil. Og blot et minut senere fik de tilkendt et straffespark. Det udnyttede Birol Serinkanli til at reducere til 1-3.

Kun tre minutter senere ender bolden for fødderne af Torbjørn Billeskov i det lille felt. Og han gjorde det til 2-3. Og nu lignede Holbæk pludselig et hold, der kunne overraske, som de har gjort flere gange før i denne sæson.

Holdet fik også bolden i kassen en gang mere - men forinden var der vinket for offside, så målet blev annulleret til store protester fra Holbæk-spillerne. Lige lidt hjalp det dog. Holbæk tabte kampen med 2-3.

- Jeg synes, det er utrolig stærk moral, at vi ikke knækker midt over. Det er trods alt et af de bedste hold i rækken må man formode. Jeg tror også, at vi bliver snydt for et mål her til sidst. Så utroligt skuffende, sagde Oliver Weber Jensen efter kampen.