Højt Esbjerg-tempo skal knække FC Vestsjælland

Esbjerg er forårets hold med 13 ud af 15 mulige point i Superligaen. FC Vestsjælland er næste modstander.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Esbjerg overvintrede på en af nedrykningspladserne i Superligaen, men spiller efter kun 5 runder af forårssæsonen med om en topplacering.

13 ud af 15 point er det blevet til, og de gode takter skal fortsætte lørdag hjemme mod FC Vestsjællands oprykkere, siger Esbjerg-træner Niels Frederiksen.

Han har planen klar.

- Når man kigger statistisk på kampen mod AGF (Esbjergs seneste kamp, red.), vandt vi på alle parametre og dominerede kampen. Men vi måtte slide for at skabe chancer i åbent spil, og det tror jeg også, vi kommer til mod FC Vestsjælland, der er dygtige til at forvare sig.

- Vi kommer ud for noget, der ligner AGF-kampen, og derfor må vi spille hurtigt med megen offensiv bevægelighed, siger Niels Frederiksen til Esbjergs hjemmeside.

Esbjerg er forårets hold

Gæsterne fra Slagelse er placeret under nedrykningsstregen, men bundstriden er yderst tæt.

Vestsjællands assistenttræner, Michael Hansen, har enorm respekt for esbjergenserne.

- Vi skal op imod dem, der har vist sig som forårets hold indtil videre. Her tænker jeg ikke kun på det pointmæssige, men også det spillemæssige.

- De har fået 13 ud af 15 point, så det taler vist sit tydelige sprog. Esbjerg er et hold, der er gode i alle facetter. De har et meget levende spil med meget bevægelige og hurtige typer, som samtidig er gode i én mod én-spillet, siger træneren til sin klubs hjemmeside.

Opgøret fløjtes i gang klokken 17.

/ritzau/