¨

Hjerneskadeforeningen kræver svar fra byråd

Foto: TV ØST

Foto: TV ØST

Foto: TV ØST

1 af 3

I et åbent brev til politikerne i Næstved Kommune opfordrer Hjerneskadeforeningen på det kraftigste til, at sagen om besparelser på Obovej kommer i byrådet.

Næstved Kommunes beslutning om en kæmpebesparelse på et botilbud for hjerneskadede ryster Hjerneskadeforeningen. Foreningen har sendt et brev til samtlige byrådspolitikere, der bliver stillet en række spørgsmål til omsorgsudvalgets beslutning om at spare 5,7 millioner kroner ud af et budget på 18 millioner kroner på botilbuddet, der huser 21 beboere.

Besparelserne har tidligere fået både de handicappede, pårørende og flere byrådspolitikere til at stille spørgsmålstegn ved besparelserne. Senest lørdag krævede det radikale byrådsmedlem Lars Hoppe Søe, at sagen blev taget op i byrådet tirsdag.

Det samme ønsker Hjerneskadeforeningen, der blandt andet mener, at kommunen med besparelser blæser på beboernes retssikkerhed.

Samtidig truer Hjerneskadeforeningen med at rejse sagen for Ombudsmanden.

Du kan læse hele brevet fra Hjerneskadeforeningen til byrådsmedlemmerne ved at klikke på billederne og finde billede 2 og 3.

 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App