Hindbær suppe, pannacotta og sorbet (21/10-11)

Hindbær suppe, pannacotta og sorbet

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

400 gr. hindbær -  frosne
2,5 dl hyldeblomst saft
2 dl vand
2 spsk akacie honning
1 vanille stang

2 blade husblas
1/4 l. piskefløde

2 bakker friske hindbær
citron melisse

Hindbær suppe
Kombær, saft, vand,honning og kornene fra en vanille stang i en gryde og giv det et opkog på komfuret.
Blend suppen sammen med en stavblender og lad det køle af i en times tid. Sigt suppen.

hindbær panna cotta
Tag en dl af suppen fra. Læg 2 blade husblas i blød i koldt vand . Smelt husblassen i en lille gryde under konstant omrøring.
Hæld en kvart liter piskefløde sammen med 1 dl. hindbærsuppe. Rør husblassen i. Sigt massen og hæld et på små glas. Afkøles herefter i 1- 2 timer.

Hindbær sorbet
Tag 2-3 dl af suppen fra og kom resten i en ismaskine og rør en sorbet.
Alternativt kan man fryse det i en almindelig fryser, ved omrøring ca. hvert kvarter, indtil den bliver til sorbet.

Anret suppen i bunden af en dyb tallerken og kom de friske bær i. Kugl sorbetten op og læg den på bærene. pynt med citron melisse. Server panna cottaen ved siden af med lidt suppe og friske hindbær ovenpå.


Nyhedsoverblik