¨

Herfølge Boldklub efterlyser pengemænd

Foto: TV ØST

Herfølge Boldklub vil tilbage til toppen af dansk fodbold. Men det kræver flere penge end klubben har. Derfor frier fodboldklubben nu til pengestærke investorer.

Fredag indrykker 1. divisionsklubben Herfølge Boldklub en annonce i Børsen, hvor klubben søger efter en pengestærk investor.

Herfølge vil gerne spille med blandt de bedste fodboldhold i Danmark, men klubbens formand erkender, at det ikke er muligt, som forholdene er i dag.

Der manger simpelthen penge.

- Vi må jo bare erkende, at rigtig mange penge gør det hele rigtig meget nemmere. Sådan er det. Og vil man op og spille med i de voksnes rækker, så skal fundamentet og hele vores set-up gøres endnu større. Det skridt er vi klar til at tage nu, fortæller Henrik Winther-Olsen.

Herfølge var ved efterårssæsonens afslutning placeret på en fjerdeplads i landets næstbedste række, Viasat Divisionen. Holdet er syv point fra oprykning til SAS Ligaen.

Herfølges hidtidige højdepunkt var i år 2000, da holdet blev danmarksmestre med den spillende træner John "Faxe" Jensen i spidsen.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App