¨

Havetrampolinen skal i vinterhi

Foto: TV ØST

Der er varslet vindstød op til orkanstyrke denne kommende blæsende weekend. Det betyder, at havetrampolinerne enten skal tøjres godt fast eller pakkes sammen.

Årets første rigtige efterårsstorm rammer denne weekend. På søndag varsler TV2 Vejret vindstød helt op til orkanstyrke. Så er det på høje tid at havetrampoliner og andre løse egendele bliver pakket sammen.

- Vi har lavet en undersøgelse, som viser at halvdelen af de danskere, som ejer en trampolin, sætter den slet ikke indenfor om vinteren. 70 procent af dem, som har trampolinen ude hele året, sætter den heller ikke fast i jorden, siger Nini Andersen, kommunikationsansvarlig, Børneulykkesfonden.

Det kan i værste fald forårsage personulykker, hvis en trampolin kommer flyvende i en efterårsstorm.

- Vi anbefaler, at man pakker trampolinen sammen for vinteren, eller at man i det mindste sætter den fast til et træ eller med store pløkker, siger Nini Andersen, kommunikationsansvarlig, Børneulykkesfonden.

Også frostvejret kan have fatale konsekvenser for de trampolinglade børn.

- Trampolindugen bliver mør og det samme med fjedrene, så når vi kommer hen til foråret, er den måske ikke så sikker som sidste sommer, siger Nini Andersen, kommunikationsansvarlig, Børneulykkesfonden.

01:57 Luk video

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App