Hattrick af Slagelses vandpoloherrer

For tredje gang i træk vandt Slagelse lørdag DM-guld i vandpolo.

Med er sejr på hele 15-7 over OSLF fra Odense i den 2. DM-finale sikrede Slagelse SK sig lørdag det danske mesterskab i vandpolo.

Vestsjællænderne havde vundet det første opgør med 10 mål og var favoritter, men modstanderne havde fordel af hjemmebane i den fynske hovedstad.

Det lod dog ikke til at påvirke spillerne fra Slagelse SK, der da også havde massiv opbakning med hjemmefra.

De forsvarende mestre tog teten fra starten og spillede en solid kamp i både forsvar og angreb.

Efter en pauseføring på 4 mål trak holdet altså yderligere fra i 2. halvleg og sikrede sig den 3. DM-sejr på stribe.

- Det er helt fantastisk. Vi har kæmpet så hårdt for det, og nu kan vi se, at alt det hårde arbejde bærer frugt, sagde topscorer Aslak Lyster efter kampen til TV2 ØST.

Det var også OSLF, Slagelse SK slog i sidste års finale.