Hash og joints fundet på gymnasium

Efter næsten 2 timers aktion på Kalundborg Gymnasium og HF tirsdag morgen har politiet fundet hash og nogle røgede joints på skolen. 1 person er sigtet.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Der blev fundet hash og nogle røgede joints, da 40 politibetjente og narkohunde i dag troppede op på Kalundborg Gymnasium og HF for at lede efter stoffer.

Aktionen var arrangeret i et samarbejde mellem gymnasiet, politiet, SSP og misbrugscenteret oven på henvendelser fra bekymrede forældre, som fra deres børn havde hørt om misbrug af stoffer på skolen.

- Det er ikke det store udbytte, der er kommet ud af det, men det var heller ikke intentionen med det her. Vi er tværtimod glade for, at vi ikke har fundet noget særligt. Det vigtige nu er, at vi sender et stærkt signal om, at vi ikke vil have det på uddannelsesinstitutioner. Vi vil slet ikke have det nogen steder, men slet ikke på uddannelsesinstitutioner, og nu bliver det så fulgt op af en præventiv indsats, så dem, der har et problem med det, bliver tilbudt hjælp, siger Per Kragh, leder af lokalpolitiet i Kalundborg.

1 person fra gymnasiet er oven på aktionen blevet sigtet for overtrædelse af loven om euforiserende stoffer.